ALS patienter skal have armstøtter!

ALS patienter skal have armstøtter

 

For et par måneder siden fik Flemming konstateret ALS (Amyotrofisk lateral sklerose). Han bor sammen med hustruen, arbejder på nedsat tid og det kniber nu med at spise og drikke selv.

I det hele taget er det blevet tungt at løfte armene mod tyngden.

Tung som et blylod

Løsningen for Flemming var et par mekaniske armstøtter, der er monteret på en Vela arbejdsstol. Armstøtten tager tyngden af armen, så han kan bevæge den frit op til munden.

– Uden armstøtterne føles det som at have et tre kg tungt blylod hængende omkring håndleddet, forklarer han ergoterapeuten til afprøvningen, da hun spørger ham, hvordan armstøtterne føles.

Aldrig for sent

ALS patienter der bliver ramt i armene, kan 99% sikkert få stor glæde af armstøtter. Jo før jo bedre, men det er aldrig for sent. Det tungeste er at løfte armen helt op til munden for at spise. Det letteste er de horisontale bevægelser som fx at kommunikere på et tastatur.

Armstøtterne skal monteres på en stol med hjul. Om det er en arbejdsstol eller kørestol, med eller uden el, er underordnet.

Bevægelsen skal være elegant

Vi har to mekaniske armstøtter, Edero og Dowing, som begge fungerer perfekt til ALS patienter. Hvilken model det skal være ses tydeligt til en afprøvning. Bevægelserne bliver ganske enkelt elegante med den rigtige armstøtte.

Uforpligtende og gratis afprøvning

Vi laver altid uforpligtende afprøvninger hjemme hos borgeren og finder den bedst egnede armstøtte. Hvis det er teknisk muligt og bevilget på forhånd, kan vi montere armstøtterne på stolen med det samme.

Har du spørgsmål eller ønsker du at booke en konsulent til en afprøvning, så skriv her eller til os@carewarekompagniet.dk eller ring på mobil: 31 44 42 48.

På gensyn

Hilsen
Bente Tolstrup

Ps. Armstøtterne fungerer også rigtig fint for patienter med sclerose, diskosprolaps, muskelsvind, gigt og andre borgere, der udtrættes af at løfte armene mod tyngden. Skriv til os, hvis du og dine kolleger ønsker en præsentation af vores produkter.

Pps. Hvis du kender nogen, der arbejder med ALS patienter, så er du meget velkommen til at videresende denne mail, så vi sikrer, at alle får den optimale hjælp hurtigst muligt.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *