Om Carewarekompagniet

Vi ved rigtig meget om lidt

Carewarekompagniet er specialister i hjælpemidler til mennesker med nedsat funktion i overekstremiteterne. Vi forhandler state-of-the-art teknologier inden for armstøtter, spiseteknologi, robotarme og demensteknologier til social- og sundhedssektoren i hele Danmark.

Vores produkter er kendetegnet ved høj kvalitet og stor fleksibilitet, som gør det nemt at implementere for både brugere og medarbejdere.

Vores typiske kunder er kommuner, hospitaler, rehabiliteringscentre, plejecentre og bosteder i hele landet. Vi arbejder tæt sammen med vores producenter, kunder og brugere under afprøvning og implementering og udvikler løsninger i takt med ændrede behov og nye brugergrupper.

“Vores dynamiske armstøtter er et mønstereksempel på et state-of-the art produkt, der i al sin enkelhed kan bruges af mange forskellige mennesker til vidt forskellige funktioner – til genoptræning, rehabilitering og hjælp til medarbejdere med statisk belastende arbejdsstillinger”.
Direktør i Carewarekompagniet; Bente Tolstrup

Bente-tolstrup

Om Bente Tolstrup

Bente er direktør i Carewarekompagniet, som hun startede i 2011.

Hun arbejder primært  med genoptræning af arm- og håndfunktion på hospitaler og klinikker og med armstøtter til forebyggelse og fastholdelse af medarbejdere med arbejdsskader. Begge dele både i forhold til afprøvning, implementering og undervisning i teknologierne.

Derudover formidler Bente Carewarekompagniets viden om mennesker og teknologier i foredrag, kurser og digitale platforme.

Om Jakob Iversen

Jakob er partner i Carewarekompagniet og arbejder med produktafprøvninger inden for rehabilitering og velfærdsteknologi.

Jakob har en baggrund som seniorkonsulent i velfærdsteknologi fra Teknologisk Institut, Region Hovedstaden og som direktør i Abilia. Han fungerer derfor også som rådgiver og konsulent for ledere og medarbejdere, der implementerer velfærdsteknologi.

Derudover holder Jakob kurser og foredrag – især om at udnytte de mange muligheder, som teknologien skaber på en arbejdsplads.

Jakob Iversen

HOTLINE +45 72 44 42 48

Brug for at tale med en konsulent? Kontortid mandag til fredag 8-17

SKRIV TIL OS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om nye produkter, tilbehør og kurser. Separat liste for erhverv og rehabilitering.

Erhverv         Rehabilitering

Medlem af Danish Care

Brancheforening for hjælpemidler og velfærdsteknologi

Læs mere her