Ny Bestic: Fra 1 til 2

Bestic-spiserobot

Bestic kan nu gemme op til fire individuelle brugerprofiler, den har fået en ny overskuelig menustruktur, en forfinet spisefunktion og valget mellem skeer i to forskellige størrelser.

Den nye opgradering af Bestic gør det muligt at gemme fire forskellige brugerprofiler og er dermed ideel til plejecentre og bosteder, hvor flere brugere kan spise selv med Bestic i løbet af dagen.

Hvis Bestic kun bruges af én person, kan den indstilles til forskellige bordhøjder i fx køkkenet, spisestuen, sommerhuset, arbejdet eller skolen.

NYE MENUER TIL INDSTILLINGER

menu til 1 bruger

Jo større krav til individuelle tilpasninger til den enkelte bruger, jo større krav stiller det til en nem og gennemskuelig brugergrænseflade.

Når brugeren skal spise, skal hjælper eller personale blot vælge et navn på displayet. Under hvert navn er gemt individuelle oplysninger om skeens højde, hvordan Bestic skal betjenes, om der spises med stor eller lille ske, pauser imellem hver bid etc.

På plejecentre og bosteder
Målet for os har været at gøre det lettere for personalet, især om aftenen, hvor vi ved, at der er tryk på under måltidet. Bestic skal nemt kunne betjenes af forskellige hjælpere, der blot skal tænde Bestic og vælge en bruger.

I hjemmet
Bruges Bestic kun af én bruger kan den indstilles til forskellige bordhøjder, fx hjemme i køkkenet hos far eller mor, i skolen og på klubben. Når Bestic først er indstillet, skal man blot vælge den aktuelle spisesituation.

OPTIMERET SPISEFUNKTION

Den nyeste software sikrer en mere præcis tiltning af skeen, så maden  er nem at få op på skeen.
Vi har arbejdet med at præcisere skeens hældning og raffinere bevægelserne rundt på tallerkenen for at gøre det nemmere for brugeren at ’fange’ mad med forskellig konsistens og størrelse.

Hele tiden med dét fokus, at Bestics bevægelser skal være elegante, lydløse og diskrete, så den ikke forstyrrer under måltidet.

STOR ELLER LILLE SKE?

Man kan nu vælge mellem to forskellige ske størrelser: En almindelig spiseske og en mindre dessertske.

Vi er flere, der ikke bryder os om at få store mundfulde mad i munden, men foretrækker flere små. Eller som blot altid har spist med små skeer og foretrækker at fortsætte sådan – også med Bestic.

Begge skeer fås i både metal og plastik, der selvfølgelig alle tåler at komme i opvaskemaskinen.

FRIST FOR LEVERING I 2014

Vil du vil nå at købe din nye Bestic vers. 2.3 inden udgangen af 2014, skal vi have din bestilling
senest 1. december 2014.

FÅ DEN GAMLE BESTIC OPGRADERET

Ældre  Bestic’er kan opgraderes til version 2.3 og dermed få alle de nye funktioner. Du skal være parat tll at undvære Bestic’en i op til en uge imens den er i Sverige til opgradering.

Ring til Bente Tolstrup på mobil 31 44 42 48 eller skriv til os@carewarekompagniet.dk for at aftale nærmere.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *