Vi er Carewarekonsulenterne

Vi flytter jeres velfærdsteknologi fra projekt til drift - især når I er kørt fast

Sådan arbejder vi

Vi har gennem en lang række konsulentopgaver hjulpet forvaltninger, sociale tilbud og plejetilbud med at udpege og realisere de forandringsprocesser, der kan skabe gevinster ved at bruge velfærdsteknologi. Også når alle er kørt godt og grundigt træt i teknologi, der ikke kan indfri forventningerne. Eller hvis implementeringsprocessen er kørt helt af sporet.

  • Vi baserer vores ydelser på empowerment-teori og filosofien om hjælp til selvhjælp
  • Vi praktiserer en anerkendende tilgang
  • Vores metode er bygget op omkring de nyeste teorier om gevinstrealisering og forandringsledelse
  • Vi er rigtigt gode til at inddrage personalets indgående kendskab til det arbejder, der hver dag leveres i social-, pleje- og omsorgssektoren
  • Vi lægger stor vægt på holdningsbearbejdning, refleksion, ansvar og faglighed
  • Vi holder fokus og vi holder hvad vi lover!

Carewarekompagniets direktør Bente Tolstrup og partner Jakob Iversen modtog Borgerprisen 2018 på Velfærdsteknologikonferencen CareWare i Århus for den dynamiske armstøtte Gowing. Foto: Klaus Lasvill-Mortensen

Har du spørgsmål?

Kontakte Jakob Iversen på +45 22581164 eller ji@carewarekompagniet.dk

SPUC – Socialpædagogisk Udviklingscenter, Helsingør

SPUC elsker teknologi og SPUC vil det bedste for deres borgere.

Derfor har SPUC gennem mange år været med på det første, når det gælder ny borgernær teknologi. Men har også oplevet at rigtigt meget teknologi ender på hylden, når afprøvningsprojektet er slut.

Med rådgivning fra Carewarekomsulenterne har SPUC nu udviklet og implementeret en metode til at gå fra projekt til drift gennem tre enkle faser: pilot, test, drift.

– Louise Manstrup, Forstander for SPUC

spuc

Bredegård Blindecenter

Vi hjalp Blindecenter Bredegaard med at løfte måltidssituationen, så den afspejlede beboernes ønsker og behov.

Med udgangspunkt i vores app Mealtime Quality Index har beboerne nu mulighed for individuelt at vælge, hvor de vil indtage deres måltid, bordene er ryddet for pynt der står i vejen for blinde og rutinemæssig gennemgang af ergonomi er indført.

Det har været en kæmpe øjenåbner at sammenligne beboernes og personalets opfattelse af en god spisesituation. De meget konkrete spørgsmål har resulteret i hurtige løsninger som fx at lægge tykkere støjdæmpende duge på bordene.

– Ninasofie Rasmussen, Ergoterapeut på Blindecenter Bredegaard.’

Læs om MQi her

mqi

Vi sikrer at det sker

Bedre resultater kræver forandringer og vores speciale er at planlægge og gennemføre forløb, der sikrer at det sker – også efter vi er taget hjem.

Carewarekonsulenterne er, gennem vores lange erfaring med at flytte velfærdsteknologi fra projekt til drift og vores daglige arbejde med borgere, medarbejdere og beslutningstagere en af markedets stærkeste aktører på området.

Vi er gode til at se hvor skoen trykker og bringe alle aktører i spil, så ingen er i tvivl om opgaven og målet.

Det leverer vi

  • projektledelse, på den praksisorienterede måde, hvor vi lader enkelthed og operationalitet råde.
  • seminar eller temadag, når der er brug for en dag hvor I får arbejdet med, hvad det egentligt er I skal med ny teknologi i de borgernære opgaver, eller har i brug for at få afklaret hvilke motiver borgere, medarbejdere og ledere har for at handle som de gør, når der skal implementeres ny teknologi.
  • rådgivning og analyse inden for valg og implementering af velfærdsteknologi. Træf kvalificerede valg og realiser gevinsterne.

Hvem er vi?

Jakob Iversen, konsulent og partner i Carewarekompagniet

Arbejdet som konsulent og leder siden 1994 i private og offentlige organisationer og virksomheder.

Siden Carewarekompagniet startede i 2011 har det været helt centralt, at bistå kunderne med rådgivning om forbedring af social- og omsorgsydelser og integration af velfærdsteknologi i den daglige opgaveløsning.

I januar 2017 etablerede Carewarekompagniet Carewarekonsulenterne som et selvstændigt forretningsområde, der i en bredere faglig kontekst henvender sig til kunder, der ønsker at sikre en kvalitetsforbedring og bedre udnyttelse af ressourcerne i deres organisation. Især når der investeres i velfærdsteknologi i almindelighed og i vores produkter i særdeleshed.

jakob-iversen-careware-kompagniet

Har du spørgsmål?

Kontakte Jakob Iversen på +45 22581164 eller ji@carewarekompagniet.dk